Adresgegevens

Wijkmans Schildersbedrijf B.V.

de Coubertinlaan 2

5143 AB Waalwijk

 

Tel. 0416-333202

Mail. info@wijkmans.eu

 

 

Laat ons u bellen!

Contactformulier
Hartelijk dank voor uw interesse in Wijkmans BV. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of een afspraak in te plannen. U kunt ons bellen of u kunt dit online contactformulier gebruiken.
Als u op werkdagen contact met ons opneemt via onderstaand contactformulier proberen wij u dezelfde dag te antwoorden, in andere gevallen geven wij een reactie op uw bericht de eerstvolgende werkdag.

5000 tekens over
Bestanden toevoegen
De gegevens die u achterlaat worden gebruikt om contact met u op te nemen. Wij behandelen de gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. De gegevens worden niet verstrekt aan derden of voor andere doeleinden gebruikt. http://www.wijkmans.com

 

Privacybeleid

 

Het bewaken van uw privacy en het zorgdragen voor naleving van de bepalingen die zijn opgenomen in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vinden wij erg belangrijk. Hieronder valt het zorgvuldig omgaan met uw (persoons)gegevens.

Dit zijn de gegevens die wij van u ontvangen:
a. Naam en adresgegevens
b. Contactgegevens
c. Bankrekeningnummer

Deze gegevens hebben wij nodig voor het opmaken van een offerte, om contact met u op te nemen en te controleren of uw betalingen bij ons zijn binnengekomen. Wij hebben uw gegevens in ons bezit tot het moment waarop beide partijen aan alle verplichtingen hebben voldaan. Mocht het niet tot een overeenkomst leiden, dan houden wij uw gegevens in ons bezit tot de datum waartegen ons aanbod aan u is komen te vervallen.

Na uitvoering van de opdracht houden wij uw gegevens slechts met uw instemming in ons bezit als daarvoor een aan te wijzen doel is. Hier stemt u in ieder geval mee in op het moment dat wij een overeenkomst aangaan voor meerdere jaren.

Wij zullen uw gegevens slechts delen met derden indien u daarvoor uitdrukkelijke schriftelijke toestemming hebt gegeven.

Onze website maakt geen gebruik van cookies.

U heeft de mogelijkheid om uw gegevens bij ons op te vragen, te wijzigen en u kunt ons verzoeken uw gegevens te verwijderen uit ons bestand. Uw verzoek zal zo spoedig mogelijk verwerkt worden. U kunt hiervoor contact opnemen met:
Bedrijfsnaam                  : Wijkmans Schildersbedrijf b.v.
Naam verantwoordelijke: de heer A.P.C. Wijkmans
Adresgegevens               : de Coubertinlaan 2, 5143 AB Waalwijk
Contactgegevens            : telefoon 0416-333202 e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij dragen zorg voor een goede beveiliging van de locatie waar wij uw gegevens opslaan. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van dit privacybeleid te allen tijde te wijzigen.

U kunt voor vragen of opmerkingen gerust contact met ons opnemen.

 

 

 

 

Facebook

U kunt ons nu ook volgen via Facebook.  Facebook

 

Door op ''vind ik leuk'' te klikken houden wij u op de hoogte van onze bezigheden en acties.