Adresgegevens

Wijkmans Schildersbedrijf B.V.

de Coubertinlaan 2

5143 AB Waalwijk

 

Tel. 0416-333202

Mail. info@wijkmans.eu

 

 

Laat ons u bellen!

Contactformulier
Hartelijk dank voor uw interesse in Wijkmans BV. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of een afspraak in te plannen. U kunt ons bellen of u kunt dit online contactformulier gebruiken.
Als u op werkdagen contact met ons opneemt via onderstaand contactformulier proberen wij u dezelfde dag te antwoorden, in andere gevallen geven wij een reactie op uw bericht de eerstvolgende werkdag.

5000 tekens over
Bestanden toevoegen
De gegevens die u achterlaat worden gebruikt om contact met u op te nemen. Wij behandelen de gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. De gegevens worden niet verstrekt aan derden of voor andere doeleinden gebruikt. http://www.wijkmans.com

Disclaimer

Copyright en inhoud
Teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts, artikelen, lessen en andere items op deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopieën, aanpassingen, vertalingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn streng verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming is verleend door de webmaster. Wijkmans Schildersbedrijf houdt deze website zo actueel mogelijk, desondanks dragen wij geen verantwoording voor eventuele foutieve vermeldingen. 
 
Teksten en tarieven op de site
De weergegeven teksten, gegevens en tarieven worden meegedeeld onder alle voorbehoud. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor foutieve informatie

Externe informatie
Deze website kan links bevatten naar websites of naar webpagina's van derden. Wij hebben geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze sites en zijn in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

Facebook

U kunt ons nu ook volgen via Facebook.  Facebook

 

Door op ''vind ik leuk'' te klikken houden wij u op de hoogte van onze bezigheden en acties.