Adresgegevens

Wijkmans Schildersbedrijf B.V.

de Coubertinlaan 2

5143 AB Waalwijk

 

Tel. 0416-333202

Mail. info@wijkmans.eu

 

 

Laat ons u bellen!

Welkom op de pagina informatie. Hier vind u informatie over het AF-keurmerk, HR isolatieglas, en een regeling waarmee u mogelijk in voor aanmerking komt om korting te krijgen op binnen- en buitenschilderwerk.

Naast bovenstaande zaken staat op deze pagina informatie over overige zaken met betrekking tot het bedrijf Wijkmans BV. De Winterschilder.

 

Wilt u uw woning of bedrijfspand binnen laten schilderen? In de winterperiode kunnen wij u een aantrekkelijke korting aanbieden. Wees er dan snel bij en reserveer bij ons alvast een periode voor uw schilderwerk. De winter is zo weer voorbij.

U kunt tot 18 maart profiteren van deze korting.
 

 

Neem contact met ons op voor de voorwaarden over wat ''De Winterschilder'' voor u kan betekenen.
Onze AF-erkenning biedt u de zekerheid van vakwerk

Als u op zoek bent naar een kwaliteitsschilder, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons AF-keurmerk garandeert dat u met een betrouwbare vakman in zee gaat die topkwaliteit werk levert.

af erkent

Als schildersbedrijf met een AF-keurmerk staan wij bovendien voor:

* een duidelijke offerte
* goede afspraken die worden nagekomen
* en een uitstekende service met een garantie op het afgeleverde werk


Het AF-keurmerk
 
Dit keurmerk is in het leven geroepen door brancheorganisatie Koninklijke Vereniging Fosag. Het wordt alleen toegekend aan bedrijven die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma's. Wij worden ieder jaar grondig geïnspecteerd. En bovendien werken we volgens leveringsvoorwaarden, die mede zijn opgesteld door Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.
 
Als AF-schilder garanderen wij:

*Minimaal 2 jaar garantie op buitenschilderwerk
*Minimaal 4 jaar garantie op binnenschilderwerk
*Een complete en duidelijke offerte
*De onderwerping aan de onafhankelijke Geschillencommissie


Uitslag Consuwijzer

De AF-erkenningsregeling is door de strenge screening van Consuwijzer beloond met een dikke 10. Klik hier voor het uitslagresultaat op de website van Consuwijzer.


Wilt u meer weten over het AF-keurmerk?

Kijk op de website van het AF-keurmerk of bel het speciale AF-informatienummer:
0800- 023 14 12

 

HR glasMeer rendement uit HR (hoog rendement) glas halen
HR is een dubbelglas met een verbeterde isolerende werking. Het is dubbelglas waarbij op één van de twee ruiten aan de binnenkant een microscopisch dun laagje metaal is aangebracht. Deze zogenaamde warmte reflecterende coating zorgt voor de isolerende werking. De warmte wordt door dit laagje voor een groot deel teruggekaatst naar de ruimte. Hierdoor is er minder warmteverlies en levert dit een energiebesparing op ten opzichte van gewoon dubbelglas.

Wijkmans BV biedt u de mogelijk om te kiezen uit 3 soorten HR hoog rendement glas.

  • HR Glas - Heeft de minst isolatiewaarde maar isoleert wel veel beter dan gewoon dubbelglas.
  • HR+ Glas - Heeft een betere isolatiewaarde.
  • HR++ Glas - Levert de beste isolatiewaarde.

Heeft u interesse in dit hoog rendement glas, klik hier om contact met ons op te nemen.


Nu 9% B.T.W. op behang- en schilderwerk aan woningen ouder dan 2 jaar!

Voor binnen- en buitenschilderwerk aan woningen, die ouder zijn dan 2 jaar, mogen wij u het lage BTW-tarief van 9% in rekening brengen. Ook het aanbrengen van behang valt binnen de regeling. Over het leveren van behang wordt 21% BTW berekend.

Nu ook 9% B.T.W. op arbeidskosten voor het plaatsen van isolatieglas in woningen ouder dan 2 jaar. De materiaalkosten vallen in het hoge B.T.W. tarief.


12 procent voordeel

Deze periode van 2 jaar wordt gerekend vanaf het moment dat de woning daadwerkelijk na de oplevering bewoond is. Garages, schuren, serres, aan- en uitbouw, tuinhekken enz. vallen ook onder het begrip 'woning'. Voorwaarde is wel dat zij zich bevinden op hetzelfde perceel als de woning. Dit betekent dat AF-erkende onderhoudsspecialisten geen 21% maar 9% factureren, een besparing van 12% op de rekening aan woningonderhoud. Dat is natuurlijk een aantrekkelijk verschil.

Voor meer informatie over de verlaagde BTW-tarief regeling, klik hier

 
Advies vakantie 2020

 

Bouwvakantie:

- Regio Noord   : maandag 20 juli t/m vrijdag 7 augustus
- Regio Midden : maandag 3 augustus t/m vrijdag 21 augustus
- Regio Zuid      : maandag 27 juli t/m vrijdag 14 augustus


Noord:
Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Noord-Holland en Flevoland (omvattende de Noordoostpolder en de zuidelijke IJsselmeerpolders, met uitzondering van Zeewolde), Gelderland, alleen Hattem en van de provincie Utrecht alleen Eemnes en Loosdrecht.
Midden:
Zeewolde, Gelderland, alleen Aalten, Apeldoorn, Barneveld, Bergh, Borculo, Brummen , Buren , Culemborg, Dinxperlo, Doetinchem, Echteld, Ede, Eibergen, Elburg, Epe, Ermelo, Geldermalsen, Gendringen, Gorssel, Groenlo, Harderwijk, Heerde, Hengelo, Hoevelaken, Hummelo en Keppel, Kesteren, Lichtenvoorde, Lienden, Lingewaal, Lochem, Neede, Neerijnen, Nijkerk, Nunspeet, Oldebroek, Putten, Ruurlo, Scherpenzeel, Steenderen, Tiel, Voorst, Vorden, Wageningen, Warnsveld, Wehl, Zelhem, Zutphen. De provincie Utrecht (met uitzondering van Eemnes en Loosdrecht). Zuid-Holland en van de provincie Brabant alleen de plaatsen Werkendam en Woudrichem.
Zuid:
Gelderland, alleen de plaatsen Ammerzoden, Angerlo, Arnhem, Bemmel, Beuningen, Brakel, Didam, Dodewaard, Doesburg, Druten, Duiven, Groesbeek, Hedel, Heerewaarden, Eumen, Kerkwijk, Maasdriel, Millingen a/d Rijn, Nijmegen, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Rijnwaarden, Ubbergen, Valburg, Westervoort, West Maas en Waal, Wijchen, Zaltbommel en Zevenaar. Zeeland, Noord-Brabant (met uitzondering van de plaatsen Werkendam en Woudrichem) en Limburg.Het vakantieschema 2020 voor het onderwijs.

 

Basis onderwijs en voortgezet onderwijs:


Noord  : ma  4 juli t/m vr 16 augustus
Midden: ma  18 juli t/m vr 30 augustus
Zuid     : ma   11 juli t/m vr 23 augustus