Adresgegevens

Wijkmans Schildersbedrijf B.V.

de Coubertinlaan 2

5143 AB Waalwijk

 

Tel. 0416-333202

Mail. info@wijkmans.eu

 

 

Laat ons u bellen!

Ons bedrijf
 

Kwaliteit is ons streven. Met 8 vakbekwame medewerkers zorgen wij voor de bescherming en verfraaiing van uw woning of bedrijfspand, of geven wij uw interieur een complete metamorfose. U ontvangt vooraf een duidelijke en geheel vrijblijvende prijsopgaaf. Wij adviseren u met de kleur- en materiaalkeuze en zorgen voor een perfecte uitvoering, uiteraard met garantie.


Onze opdrachtgevers bestaan onder andere uit:

* particulieren
* gemeenten
* beleggingsinstellingen
* bedrijven
* aannemers
* verenigingen van eigenaren
* woningcorporaties
* etc.


 

 

Ons werkgebied beslaat hoofdzakelijk een straal van ongeveer 25 kilometer rond Waalwijk. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoudsschilderwerk (binnen en buiten), wandafwerking (bijv. behangwerk, glasweefsel, sauswerk) en beglazing.

Om u de beste kwaliteit en zekerheid te garanderen zijn wij VCA* gecertificeerd (certificaatnr. Kiwa K20561/06) en AF-erkend.

Onze VCA*-certificering staat er garant voor dat wij geheel volgens de Arbo- en milieuwetgeving werken. Dit betekent dat wij uw en onze veiligheid hoog in het vaandel hebben, en dat wij met de grootste zorg voor het milieu werken.

Een AF-erkende schilder geeft u meer garanties. Dat dit geen loze kreet is, blijkt uit een onlangs gehouden onderzoek. Van offerte tot uitvoering weet u waar u aan toe bent. Duidelijke offertes met heldere prijsafspraken, en uitgevoerd werk met garantie. En de zekerheid dat wij werken volgens de laatste milieu- en Arbo-regelgeving.

 

 
Kiwa Onderhoud NL AF-erkend
 

Onze activiteiten

 

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoudsschilderwerk aan woningen, appartementsgebouwen, bedrijfspanden, scholen, zorginstellingen etc. etc. Wij beschermen en verfraaien uw kostbare onroerend goed aan de buitenkant, waarbij wij uiteraard uitsluitend met eersteklas professionele producten werken.

Natuurlijk kunnen wij u ook van dienst zijn met binnenschilderwerk van plafonds, wanden, kozijnen, deuren etc. in de door u gewenste kleuren en materialen. Ook het aanbrengen van behang, glasweefsel of structuurverf op de wanden behoort tot onze werkzaamheden. Naast deze activiteiten beschikken wij over een glasservice, voor zowel het leveren als ook het plaatsen van vele soorten beglazing. Neemt u gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende en duidelijke prijsopgaaf.

 

 

 
Afhaalcentrum voor glas

Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 14.00 uur tot 17.00 uur voor het bestellen en afhalen van glas.

U kunt bij ons terecht voor (HR) isolatieglas van de bekende merken Pilkington en Thermobel. Klik hier voor informatie over HR glas.
Blank enkelglas (uit voorraad leverbaar in 2, 3, 4 en 5 millimeter dik), figuurglas, glas voor schilderijen en lijsten, spiegels, glaslatten, ventilatieroosters (Duco en Aralco), etc. etc.

Uiteraard verzorgen wij ook uw glasreparaties, in nieuwe en bestaande kozijnen, in enkel glas, (HR) isolatieglas, veiligheidsglas of figuurglas.

Ook voor glasplaatjes voor in uw koelkast kunt u bij ons terecht, dit kan vaak in prijs veel schelen met de originele glasplaatjes!

Het is mogelijk uw glas vooraf telefonisch te bestellen, of even langs te komen voor het uitzoeken van uw figuurglas. Wij adviseren u bij het maken van de beste keuze.